We use plants creatively to enrich

people, places and spaces

Medical Centre Case Study

Challenge

This custom built preserved moss panel was designed and constructed to be free-standing behind the reception desk at Ormiston Medical Practice, South Edinburgh, to provide privacy for the admin team behind while providing a naturally attractive sign.

Solution

Using both preserved ‘bun moss’ and ‘flat moss’ to create the patterns, and included the stainless steel lettering to make the name stand out. The white wooden frame and backing was custom built to stand in the weighted fibreglass base.

Result

This project was designed and built with our teams working closely with the main fit-out contractor, to achieve the desired result for the client.

 

Call us or email to discuss your project